Megszólal a tervező - Ursuslupus
Szülinapi különkiadás

9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

Ma a gumimatracok, biciklibelsők, és sátoranyagok újrafelhasználásának királynője, Jeney Orsi, az Ursuslupus márka tervezője válaszol. 

Mit jelent neked a CSAK Design?

Boldog vagyok, hogy Debrecenben egy ilyen rangos designvásár és alkotóközösség tudott kialakulni. Budapesten egészen megszokott ez, de az, hogy itt ilyen hamar és ilyen stabilan nő a CSAK Design számomra nagyon inspiráló. Egyrészt rengeteg minőségi és értékteremtő alkotót tud felmutatni a város, a CSAK szervezői pedig jó érzékkel és sikerrel szervezik a vásárokat. Másrészt viszont személyesen is motivál arra, hogy vásárról vásárra több érdeklődőt tudjak megszólítani újrahasznosított termékeimmel. Ez azt is jelenti, hogy például a kínálatomat, a tervezett darabjaimat is gyakran a debreceni közönséghez igazítom. 

 

Mi motivál vásárról vásárra?

Az első vásáron az volt a benyomásom, hogy a debreceni közönség még alig találkozott továbbhasznosított biciklibelsővel és szinte mindenki ámult, hogy miből vannak a termékeim. Mindenki meg akarta fogni őket, szagolgatta. Aztán a harmadik váráson már szinte ismerősként üdvözöltek és megindult a kereslet a termékeim iránt. Akkor éreztem azt, hogy én is hozzájárultam ahhoz, hogy a debreceniek is nyissanak a környezettudatosság felé.

 orsi.jpg



Mi volt a kedvenc pillanatod?

Azt hiszem az, mikor egy 60 fölötti hölgy gondolkodás nélkül megvette a kis, biciklibelsőből szőtt és sátoranyaggal bélelt válltáskámat, hisz nem ő a tipikus upcycling termékeket vásárló. Ráadásul a mai napig az az egyik kedvence. Az Ursuslupus víziója az, hogy egy nap mindenkinek legyen egy Ursuslupusa. Ez azt jelenti, hogy azért törekszem szerteágazó termékkínálatra, hogy mindenki találhasson valami neki passzolót, így minél több ember vegye körül magát újrahasznositott termékekkel és ezáltal csökkentsük a hulladékfelhalmozódást a világban. 

 

Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr3414717241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása