Megszólal a tervező - Mininatura
Szülinapi különkiadás

9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

 Tóth Tímea, a Mininatura tervezője válaszol ma, akiknek gyermek ruhái, kiegészítői varászlatos világba kalauzol Bennünket!

 

Hogy mit is jelent számomra  a CSAK Design?
A CSAK Design vásár egy hiánypótló kezdeményezés ebben a városban, igényes, és igazán különleges alkotások gyűjtőhelye. A Mini Naturát Budapesten indítottam útjára, számomra ez a vásár egy jó bemutatkozási lehetőséget is ad. Egyetemi tanulmányaimat Debrecenben végeztem, de 10 évig semmilyen kapcsolatom nem volt a várossal.
Hálás vagyok azért, hogy ennek a szuper csapatnak a tagja lehetek!
Mi motivál vásárról vásárra?
Engem az motivál, hogy vásárról-vásárra mindig újabb és különlegesebb alkotásokat vigyek ki, amivel megörvendeztetem a vásárlókat.
dsc_3193.jpg
Mi volt a kedvenc pillanatod?
Amikor egy kedves idős úr megállt az asztalomnál, és alaposan kikérdezett arról, hogy mitől organikus pamut az organikus pamut, és hogy mit is jelent ez igazából. Nagyon szkeptikus volt, de szerintem sikerült elgondolkodtatnom, és az egészből egy jó hangulatú beszélgetés kerekedett ki. :)
Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr214703318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása