IX. CSAK Design Vásár beszámoló
Summer Edition

A nyarat a tengerrel nem nehéz összekapcsolni, hiszen ki ne vágyna már a hőn áhított nyári kalandokra, a közös kirándulásokra a barátokkal, családdal? A Tisza-part, a gyorsan olvadó jégkrém, a strand, a lángos, a lágy szél, ami belekap a hajba, a barnuló bőr és a pörgős nyári ruha...
Ezt a fantasztikus hangulatot adta át a IX. CSAK Design Vásár, ahol a jó hangulatról nem csak az alkotók hanem egy nagyszerű slam csapat is gondoskodott. Bizony, nem maradtak a vásárlók kellemes szöveg áradat nélkül - a DebreSlam csapata megidézte a nyarat, a reggeli gőzölgő kávét; saját élményeikből fabrikáltak kellemes perceket a hallgatóságnak. Art JP ( Józsa Poppea) kiállítása a szimbólumokról és motívumokról szólt, a Zádor Caffe pedig az isteni kávékkal várta a felüdülni vágyó látogatókat.

A fotókért köszönet Buzai Éva Photographynak, aki fáradhatatlanul, éles szemmel kapta el a vásár legjobb pillanatait!
dsc_6397-17.JPG

A kiállítók

A Természettár interaktív, kreatív kirakókkal, gyönyörű kaktuszokkal és érdekes, figyelemfelkeltő könyvekkel várta az érdeklődőket. A kirakók szinte azonnal a kisebbek kedvencévé váltak.

A Tengercake asztalánál különleges ízkombinációkban merülhettek el azok, akik szerettek volna elrugaszkodni a hagyományos,megszokott ízektől.

Eszter -Házi- Desszertjei elvarázsoltak minket - az üvegescake tökéletes és praktikus választás akkor, ha nem akarunk lemondani a finomságról és a nyaralásunk alatt a szállásunkon van időnk és eszközünk egy kicsit varázsolni a konyhában.

BlackBunny Kézműves Csokoládé & Artisan Chocolates háza táján is volt bőven látnivaló, hiszen boszorkányos ügyességgel párosítja össze a gyümölcsös ízeket a csokoládé ellenállhatatlan aromájával.

Happy by Honey mézédessé varázsolja a nyári estéket -ízesített mézeik kiváló kellékei a csajos programoknak.

Gizusproduct kerámiatáljai elengedhetetlen kelléké válik a nyári sütögetéseknek, élénk színekben pompázó, gazdag textúrájú tálakban még ínycsiklandozóbbnak tűnik a főfogás.

BelleLelle a babás-mamás programok kiemelt támogatója. Hordozókendőikkel varázslatot hintenek a babák és mamák köré is!

Tündérségek ha a nyárról beszélünk, akkor egyúttal a nyári szünetről is, amit pedig a ballagás,évzárók előznek meg. A Tündérségek imádnivaló plüssfigurákkal teszi örömtelivé, mókássá a ballagásokat.

Makrafun a makramé fonás új technikáit mutatta be a workshopon. Ezek a könnyen elkészíthető díszek a nyári, szabadban tartott esküvők egyik legszebb kelléke. Nemcsak díszítőelemként, hanem ékszerként is megjelenhet - rengeteg lehetőség lakozik a makraméban!

Holdviola szappanok formájukkal és illatukkal is a tengerparti hangulatot idézi meg. Ajándéknak is kiváló, hiszen ki tudna ellenállni a kagylókkal díszített szappannak?

Poisjardin vendégalkotóként szerepelt a nyári CSAK Designon, de azonnal belopta magát a látogatók szívébe a mesés grafikáival,kitűzőivel. Egyszerre mókás, bohém, színes és szeretnivaló.

Heverde az egyik személyes kedvencünk, hiszen ezek a babzsákok azok, amire olyan, de olyan jó lefeküdni egy nyári napon egy kellemesre hűtött rozé társaságában! :)

Nade, a nyár nem is lenne az igazi a fesztiválok nélkül; a CSAK Design alkotói pontosan tudják, hogy mitől döglik a légy!

 

Ha kiegészítőkre és ruhákra vágysz, keresd a….

Pinkladyt! Egyedi, kalligráfiával díszített táskákkal lopta be magát a vásárlók szívébe, hiszen a cuki lámákon át, a csillogó,metálos anyagokig mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző darabokat.

Rulied by Casa D’orot! Ékszerei egyszerűek, mutatósak, jól kombinálhatóak - teljesen mindegy, hogy fesztiválra igyekszik az ember, vagy épp állásinterjúra egyszerűen passzol a szorgos hétköznapokhoz és az esti koncertekhez is.

Byat-ot! A betonékszerek még mindig fesztiválgyanúsak! Egy jól választott betonékszerrel teljesen új szetteket teremthetsz! Tűnj ki a tömegből!

Maminventet! Az újrahasznosítás koronázatlan királynője, ha számodra is fontos, hogy védd a környezetet, a legjobb választás! Élénkség,vidám színek - táskák és kiegészítők formájában.

Anikást! A kerámia szerelmeseinek nincs is nagyobb öröm, hiszen ezek a kézzel készített kerámia ékszerek egyszerűen csodálatosak és a textúrák ha beszélni tudnának...

Faludi G-t! A név önmagáért beszél, a méltán híres üvegékszerek tökéletesen passzolnak a homokos tengerparthoz - hát még a viselőjéhez!

Szabari-Kiss Gyöngyit! - A zsinór ékszerekkel nem lehet melléfogni, a hajókirándulásokhoz, a Tisza-parthoz, a tengerhez kiválóan passzol - már attól érezzük a nyár melegét, ha rápillantunk ezekre a darabokra

U/DSGN-t! Ezek az ékszerek a vibráló, tánctól és koktéloktól híres éjszakákat idézi! Élénk színek, vagány minták.

Ginappi-t! Egyedi virágkoszorúk,amit vétek lenne nem a hajba tenni! Hosszú haj, sötét haj, világos, rövid… teljesen mindegy, a Ginappinál olyan egyedi megoldással készült koszorúkat találhatnak a fesztiválozni kívánó hölgyek, hogy győzzék válogatni! :)

Hodlik Annát! -Ezek a táskák életre keltik körülötted az egész Balatonparti sétányt! Merész darabok, merész bulikra!

Mulberry Leaf-et! A kézzel készített sálak gyönyörű színekben pompáznak, egy kora nyári esti sétához.

WEALL-t! A világért sem hagynánk ki Balogh Dóri meseszép ruháit, legújabb kollekciója az élénkebb, magentás,rózsaszínes bogyósgyümölcs árnyalataiban pompázik.

Csajbók Mártát! A selyem mindig izgalmas választás, főként úgy, ha festve van. A minták és a színek harmóniája tökéletes párosítást alkot, így nem kérdés, hogy magunkkal visszük a tengerpartra!

Gizusproduct-ot! A muránói üvegből készült ékszerekben ott lakozik egy cseppnyi napsugár, a harmatos nyári reggel -a színek pedig egyszerűen mesések!

01.JPG

dsc_6505-73.JPG

dsc_6573-117.JPG

dsc_6598-135.JPG

d80_8987-185.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr5614890270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása