Megszólal a tervező - WEALL
Szülinapi különkiadás
9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

 Ma Soós Dóri, a WEALL tervezője válaszol, akinek ruhái mesébe illőek! 

Mit jelent neked a CSAK Design?
A CSAK Design most egy nagy szelete az életemnek. Nagyon örülök, hogy az elejétől részese lehetek! A saját márkám mellett úgy érzem ennek a kezdeményezésnek is formálója vagyok és nagyszerű, hogy mostanra egy erős debreceni közösséggé nőtte ki magát. Szeretek vele foglalkozni, építeni és szeretek a vásárok alkalmával belehelyezkedni a kreatív inspiráló közegbe.
Mi motivál vásárról vásárra?
A vásárok alkalmával sokat beszélgetek az érdeklődőkkel. Úgy érzem, fontos számukra az a plusz tartalom, hogy hogyan született a márka, hogyan készül egy kollekció és mi inspirál engem tervezőként. Az emberekkel való beszélgetés motivál, ahogy meg szeretnének ismerni és ezzel együtt a márka lelkére is kíváncsiak.
img_0983.jpg
Mi volt a kedvenc pillanatod?
Egy szép korú hölgy érdeklődve, ám kissé bátortalanul megfogta az egyik kedvenc, kék ruhámat a kollekcióból. Nézegette, látszott rajta, hogy hat rá. Elkezdtünk beszélgetni és azt kérdezte: "Na de én felvehetek ilyet?"
Egyedül a színe volt az, ami elevensége miatt elbizonytalanította. A próba után annyira jól érezte magát benne, hogy kijött megmutatni és fotózkodni! Különösen szép élmény volt, amikor megláttam a szemében azt a bizonyos csillogást. 
Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép forrása: Szabó-Thalmeiner Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr2614674975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása