Megszólal a tervező - BlackBunny
Szülinapi különkiadás

9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

Ma a BlackBunny Csokoládé Manufaktúra tulaja, Háló Zsuzsi válaszol, akinek csokijai nem csak gyönyörűek, de iszonyat finomak is!

 

 

Mit jelent neked a CSAK Design?

Amikor bekerültem a CSAK Design csapatába, egy nagyon jó kis összetartó közösségbe csöppentem. A közös cél nagy összefogásra ösztönzi a csapatot, hogy egy olyan színvonalas vásárt hozzunk létre, ami beépül a köztudatba, és egy olyan lehetőséget teremtsünk a vásárlók számára, ahol kötetlenül találkozhatnak és beszélgethetnek az alkotókkal, és akár egy workshop alkalmával bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé.

Mi motivál vásárról vásárra?

Egyrészt nagyon motiválnak a törzsvásárlók és a rengeteg pozitív visszajelzés, amit vásárról vásárra kapok, másrészt mindig izgalmas egy új ízkombinációt kipróbálni, vagy egy új fajta csokoládé különlegességet kitalálni.

 

image1.JPG

Mi volt a kedvenc pillanatod?

Nagyon jó látni, amikor egy vásárlóból visszatérő vendég lesz, és csillogó szemekkel meséli, kinek mi hogy ízlett, és lelkesen válogat az újdonságok között, hogy még ezt, meg ezt, meg ezt is szeretné kipróbálni. A vásárokon mindig lehet nálam csokoládékat kóstolni, és izgalmas látni, ahogy új, számukra addig ismeretlen ízeket kóstolgatnak a vásárlók, és ahogy felderül az arcuk, hogy "ez nagyon finom!" -, ezek a kedvenc pillanataim.

 

Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr6114736693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása