Megszólal a tervező - Maminvent
Szülinapi különkiadás

9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

Ma Kopócs Éva, a Maminvent tervezője válaszol, aki a környezettudatosság szem előtt tartva készít olyan kiegészítőket, amik bármelyik nő ruhatárát feldobják. 

 

Mit jelent számodra  a CSAK Design?
Szervezőként és alkotóként újabb és újabb feladatokat és kihívásokat jelentenek a vásárok, egy folyamatosan fejlődő, organikus folyamatot, hiszen alkalomról alkalomra egyre többen látogatnak el az eseményeinkre és egyre többen tudnak rólunk. Ez örömteli, jó érzés megtapasztalni a munkánk hatását, a sok pozitív visszajelzést. 
Mi motivál vásárról vásárra?
Olyan programok megálmodása és kivitelezése, amivel tágíthatjuk az érdeklődők körét, illetve ezeken keresztül új résztvevők felkutatása és megismerése. Kiállítóként pedig minden vásár előtt izgatottan várom a tartalmas beszélgetéseket, amelyek energiával töltenek fel - remélem, nem csak engem. :)
De olyan földhözragadt motivációm is akad, mint például az asztalom kinézete. Nem is gondolnánk, milyen fejtörést tud okozni a termékek ízléses tálalása. Ugyanakkor pont ez visz előre, ezért nem unalmas a vásározás, mert mindig van hová fejlődni.
portre.jpeg
Mi volt a kedvenc pillanatod?
Nem tudok egy mozzanatot kiemelni. Azokat a pillanatokat szeretem, amikor valaki ismeretlenül áll meg a standomnál és belemerül a válogatásba, majd a vásárlást egy otthonról megírt kedves üzenet, esetleg fotó követi, vagy amikor kiderül, hogy egészen messziről utaztak Debrecenbe, kimondottan a vásár kedvéért. 
Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép forrása: Szabó- Thalmeiner Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr3414717199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása