Már az ünnepekre készülve: októberben is CSAK Design

Október 21-én, vasárnap 11 és 17 óra között vár minden visszatérő, és új érdeklődőt, vásárlót a debreceni CSAK Design Kiállítás és Vásár a Debreceni Egyetem Főépületének Díszudvarában.

blog_nyito.jpg

Aki már volt, tudja, aki még nem, élje át, milyen a hamisítatlan CSAK Design életérzés! Számos kiállító, workshop, és izgalmas gasztro vonal várja mindazokat, akik vasárnap ellátogatnak a Debreceni Egyetem Főépületének Díszudvarára.

A kiállítók:

Terra Project

A Terra Project az egyik új alkotó, aki izgalmas színvilággal, és gyönyörű kerámiákkal mutatkozik be a CSAK közönségnek.

terra_project.jpg

ChariszM - Fa Csokornyakkendő

Az elegancia szerelmeseinek ajánljuk a legkülönlegesebb csokornyakkendőt, amivel valaha találkoztunk! Fontos: nem csak férfiaknak!

charisz.jpg

Heverde

Ahogy arról már hírt adtunk, a Heverde egy vadonatúj, őszi kollekcióval érkezik a vasárnapi vásárra. A színek, és a formák dominálnak, a fő célcsoport pedig a gyerekek. De higgyétek el, mindenkinek nagyon jól esik belezuhanni a termékeikbe!

heverde_2.jpg

Csajbók Márti selyemfestő

Csajbók Márta selyemfestő egyedei, ecoprint technikával készült, növényi nyomatos selyem sáljai is ott lesznek a Design vásáron! Keresd a standját, és készülj fel a sál szezonra az egyedi, meg nem ismételhető darabokkal.

csajbok_marta.jpg

ByAT

A minimalista vonalat szereted? Na és az egyedi ékszereket? Akkor ByAT a te embered! A debreceni alkotó betonból készít ékszereket! Fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk várnak a különleges kiegészítők szerelmeseire.

  byat2_1.jpg

ÜvegecsCake

Szívesen sütnél valamit, de se kedved, se erőd lecammogni a boltba, megvenni azt a számos hozzávalót, aztán meg bajlódni a méregetésükkel? Tudunk egy megoldást! Vásárold meg az ÜvegecsCake egy üvegnyi hozzávalóját, amiből 15-20 perc alatt tudsz süteményt sütni! Ugye milyen egyszerű? És még az ételérzékenységben szenvedők, sőt a diétázók is ehetnek belőle! Sütire fel!

uvegecscake.jpg

Tündérségek

A Tündérségek kedves arcú figurái, babái, és állatai bármelyik gyermek szobát feldobják, kedves barátaik lehetnek kicsiknek és nagyok egyaránt. Sőt! A legújabb projektjük során komplett babaszobákat rendeznek be! Így ha épp most várod a kislányodat, vagy fiadat, ne habozz megkeresni, és felkérni őket erre a nemes feladatra!

tundersegek_2.jpg

Gabillustrator

Gabillustrator kedves figurái most már pólón, vászontáskán, sőt bögrén is veletek lehetnek a mindennapokban! Nem csak gyerekeknek ajánljuk!

gabillustrator_1.jpg

Kerma Design

A Kerma Design új tag nálunk. A home decor szekciót erősítik egyedi falpaneleikkel. Saját tervezésű és témájú textilbőr faldekorációik mellett hozott fotóról és képről is szívesen dolgoznak egyedi megrendelőiknek.

kerma_design.jpg

WEALL

Az új őszi-tèli kollekció a TALE fantázianevet kapta. Dóri kampánykèpei mesebeli hangulatot ès elvarázsolt álomszerű környezetet sejtetnek.

weall3.jpg

GizusProduct

Gizus többféle produktummal is megörvendeztet majd bennünket. A 2 az egyben nyaklánc karkötőn túl zseniális kínáló táljai, csempéi, és bögréi is sorban állnak, bemutatásra, és eladásra készen.

gizus_3.jpg

Faludi G Jewellery

Faludi Gabi, az üvegékszerek koronázatlan királynője is velünk tart a vásáron, és a tőle már jól megszokott sikket, eleganciát, és mégis bohémságot fogja kínálni a kilátogatóknak.

faludi_g.jpg

Litracon Jewellery

Losonczi Áron és Faludi Gabriella közös márkája a Litracon Jewellery szintén bemutatkozó márka október 21-én a CSAK Design vásáron.

A Litracon egy innovatív anyag, az üvegbeton újszerű felhasználásából született: a nemesfém és a beton; az építészet és az ékszertervezés találkozása. Losonczi Áron világhírű találmánya, az optikai szálas üvegbeton (Litracon®) ihlette Faludi Gabriella ékszertervezőt, aki az Iparművészeti Múzeum ArtDeco21 pályázatára készítette el az első Litracon ékszert, mely bekerült a múzeum gyűjteményébe. Ismerkedjetek meg a Litracon Jewellery első kollekciójával, az Urbannal.

litracon.jpg

Anikás

Ékszerek, vágódeszkák, tányérok, mind-mind kerámiából, csodaszép színekkel. Ezek mind Anikás termékei, aki egy hosszabb nyári szünet után tér vissza újra hozzánk – hála érte!

anikas_1.jpg

Maminvent

Maminvent, akit az újrahasznosításról, és a zseniális bőr ékszereiről ismerünk, szintén új darabokkal készül a vasárnap kilátogatóknak. #valódibőr kollekciója vadonatúj formákkal, és színekkel vár mindenkit!

maminvent_2.jpg

Ursuslupus

Jeney Orsi újítása, a gumimatracból varrt uzsonnás, vagy játéktároló tasak hihetetlen menő, és kelendő – nemcsak az anyukák körében. Még számos gumiból újrahasznosított kiegészítőért keressétek a standját!

ursuslupus.jpg

NOX Light

Bemutatjuk a CSAK Design vásárok legújabb tagját, a Nox Light csapatát, akik elkötelezetten dolgoznak azon, hogy Magyarországon tervezett és gyártott egyedi lámpaburákat forgalmazzanak.

Kínálatukban fém és textil burákat is találtok, és bátran kereshetitek őket egyedi kérésekkel, grafikusaik segítségével ingyenes látványképet készítenek, nagyban segítve ezzel a döntést, milyen mintázat, színvilág, és méret passzol leginkább a megvilágítandó enteriőrbe.

 nox_lights.jpg

A gasztrovonalat ezúttal a Zádor Café erősíti majd.

A Zádor Cafe október 21-én bemutatja nekünk saját kávéját is, a Luna Cafét, mely egyedi receptúra alapján készült saját fejlesztés.

zador_cafe.jpg

Workshop:

Az egyik workshopunk 12:00 és 15:00 között az Alkotás Utca élményfestése, amelyre azokat is várjuk, akik azt hiszik nem tudnak festeni, hogy a művészeink rácáfolhassanak erre.
A foglalkozás regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tudtok megtenni: https://www.alkotasutca.hu/az-elet-faja--3d-festes

43232887_1811942208919266_8190969311733481472_n.jpg

Az ősz jegyében újabb workshopra hív Titeket, a Tengercake. Az ajánlásuk így hangzik: "Őszi hangulatú mini asztaldíszeket készíthettek a következő CSAK Design alkalmával a Tenger Cake Desszertsuli asztalánál, cukormasszából. Nemcsak finomak, hanem szépek is lesznek a levelek és apró termések, amelyeknek a technikáját megmutatjuk nektek. De ha a cukormasszából készült alkotásaitokat inkább elvinnétek magatokkal, akkor sem maradtok édesség nélkül! Az ősz jegyében fűszerezzük a bonbonjainkat, amelyeket megkóstolhattok. És ha ízlik, akkor tanuljátok meg nálunk az elkészítésüket!"

tengercake.jpg

TomZone

11:00-tól megalakul a divatsarok, ahol a TomZone csapata, Pankotai Anita sminkmester, make-up artist és Simon Tamás fodrász ad tippeket a jelenlegi frizura és smink trendekről. Anita jóvoltából a vásárra érkezők kipróbálhatják és meg is vásárolhatják a Catherine Arley smink márka termékeit.

tomiek.jpg

 

 

16:00-tól a Csillout elnevezésű előadásra lehettek a vendégeink, Tóth Ilona Csilla tolmácsolásában.

 

Ne feledkezzünk meg a CSAK Design nyereményjátékáról, amin értékes ajándékcsomagot nyerhetnek az alkotóink összeállításából.

 

Ugye veled is találkozunk?

 

Kosztercsi

 

Az alkotók neveire kattintva a Facebook oldalukra juthatsz! Ne hagyd ki! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr8614308707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása