Megszólal a tervező - ChariszM Collection - Fa csokornyakkendő
Szülinapi különkiadás

9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

 Ma Karisz válaszol, aki a ChariszM Collection tervezője, akiknek fa csokornyakkendői minden inget, és ruhát feldobnak! 

Mit jelent neked a CSAK Design?


Alig néhány hónapja léptem virtuálisan a közönség elé, mikor meghívót kaptam a CSAK Design alkotói közösségtől. Bele se gondoltam, hogy mekkora jelentőséggel fog ez bírni később a számomra. Kerestem már a helyem, hogy hol tudnám nem csupán kézművesként, inkább designerként képviselni a brandem. Hiszek a csapatszellem erejében, ami itt be is bizonyosodik vásárról vásárra. (Igazából kevésnek érzem tartalmában a „vásár” szót, több annál, ami nálunk történik.) Különösen aktív közösségünk mára igencsak összekovácsolódott, de továbbra is nyitott maradt az új alkotók befogadására. Színvonalas tervezők közege ez, ahol nem elég csupán megjelenni, de teljesíteni is szükséges a tagságban maradáshoz. Feltétlenül vonzó számomra ez a fajta következetesség. Hiszem, hogy hamarosan a CSAK Design olyan ismertté válik, mint más fővárosi
divatvásárok.

Mi motivál vásárról vásárra?


Magam is unnám a standunkat, ha ugyanabban az elrendezésben jelennénk meg újra és újra.
Valami újdonság, fejlesztés mindig történik akár a csokornyakkendők, akár a dekoráció tekintetében.
Mégis ami igazán lelkesít, az a személyes találkozás lehetősége az érdeklődőkkel. Gyakran mini stílustanácsadás keretében segítünk kiválasztani a számára legmegfelelőbb kiegészítőt. És nem csak a ruházathoz próbálunk tükör előtt, hanem a beszélgetések során egyéniségek körvonalazódnak, és inkább ehhez ajánlunk formákat, mintákat, anyagokat, így segítve a döntésüket.
Sokat mókázunk, nevetünk ezen ismerkedések közben, ebből már barátságok is születtek. Különösen megtisztelve érezzük magunkat, mikor egy fontos eseményhez választanak a fa csokornyakkendőinkből, pl. szülinap, ballagás, legénybúcsú, női vállalkozók, vagy esküvők. Természetesen mivel vásárról van szó, a megfelelő bevétel is motivál. Éhező alkotónak lázálmai vannak, nem vágyálmai :D

 

chariszm_bloghoz.jpg

Mi volt a kedvenc pillanatod?

Lehetetlen egyetlen pillanatot kiragadni. Szeretek „elrejteni” apróságokat a stand dekorációjában, azokat nem mindenki veszi észre. Ezek sokszor inkább magamnak szólnak, szeretem az apró részleteket kidolgozni. Eddig
egyetlen érdeklődő szúrta ki az összest, azóta már barátsággá fejlődött a kapcsolatunk. De az is különösen jól esik, mikor az érdeklődő online találkozott velünk, és csak azért látogatja meg a vásárt, hogy találkozzon velünk, és megajándékozza magát vagy szeretteit az alkotásainkból.
Kedvenc pillanataink között számos vevő élménybeszámolója található esküvőkről, családi - vagy üzleti eseményekről, amiket a következő vásárok során osztanak meg velünk személyesen.

 

Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr2214700804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása