Megszólal a tervező - Anikás
Szülinapi különkiadás

9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. a

A mai interjúalany Anikás, a kerámia szerelmese, a hihetetlen formák megalkotója.

Mit jelent neked a Csak Design?
Egy valóra vált álmot jelent a Csak Design aminek jó sok szereplője van. Először is kezdődött a Gizus (Gizusproduct) régóta dédelgetett álmával, hogy Debrecenben is legyen egy színvonalas vásár, ahol helyi tervezők mutatkozhatnak be alkotásaikkal. Barátként hamar belekeveredtem az álmába és elkezdődött egy új fejezet is az életünkben: az együtt dolgozás. Első nagy lehetőség számomra a Csak Design, ahol rendszeresen megjelenhetek a kerámia ékszereimmel és más alkotásaimmal. Még ettől is nagyobb lehetőség, hogy végre felnőhetek ahhoz, hogy bátran oda is álljak a standomhoz és belenézzek az érdeklődők szemébe, hogy igen ezeket a kerámiákat én készítettem. Kicsit már mondhatom, hogy haza megyek, amikor ott vagyok a vásáron ! Új és régi barátok, vásárlók köszönöm, hogy van CSAK DESIGN!
Mi motivál vásárról vásárra?
Személy szerint egy állandóan zakatoló fejjel élem az életem, a meg nem szűnő újabb formák, ékszerek képe lebeg a szemem előtt, amiket mind megszeretnék csinálni és elvinni megmutatni a közönségnek. Emellett nagyon inspirálóak a személyes találkozások, ötletek, megrendelések. Jó a porondon lenni a közönséggel!
img_6801_1.jpg
Mi volt a kedvenc pillanatod?
CSAK egy kedvenc pillanatot nem lehet leírni, mert olyan sok egyformán kedves, lelkesítő néha egy kicsit megható pillanata van ezeknek a találkozásoknak a vásárok alkalmával. Sorolok egy párat: nem kérik a névjegykártyám mert tudják, hogy ki vagyok, mosolyogva közelítő hölgyek az én ékszeremben, toporgó férjek, akik könnyedén választanak ékszert nálam mert tudják, hogy kedvesüknek biztosan tetszeni fog bármelyik Anikás ékszer!
Hogyan is tudtam volna CSAK egyet kiemelni????!!!!!!
Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr7314674523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása