Megszólal a tervező - byat
Szülinapi különkiadás

9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

A mai válaszadó byat, a beton királya.

Mit jelent neked a CSAK Design?


Amikor Gizus (a Gizusproduct tervezője - a szerk.) megkeresett, hogy csatlakozzak a kezdeményezéshez, mint szervező, nagyon megörültem, hogy végre Debrecenben is elindul valami, aminek a középpontjába a design és a
helyi designerek által létrehozott termékek, koncepciók kerülnek.
Az elmúlt egy évben rengeteg szuper emberrel találkoztam, mind a debreceni és Debrecen kötődésű alkotók közül, mind pedig a helyi design iránt érdeklődő közönség tagjai közül.
Minden vásár valamiben más, mint az előző, egy dolog mégis közös bennük, minden alkalom kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy jobbnál jobb beszélgetések kerekedjenek ki tervezők és érdeklődők között.


Mi motivál vásárról vásárra?


Egyrészt a fent említett beszélgetések, másrészt pedig az a megmagyarázhatatlan csillogás a szemekben, amit akkor látok, ha valaki odasétál hozzám, végignéz az ékszereimen és olyan, mintha megszűnne számukra a külvilág egy pillanatra és teljesen elvesznek a betonékszerek világában, a formákban, az arányokban, a mintákban.

 

attila_byat.jpg


Mi volt a kedvenc pillanatod?


Nagyon sok kedves pillanatot tudnék felsorolni, de ami legelőször eszembe jut erről a kérdésről, az az, amikor egy kedves, idősebb hölgy jött oda az asztalomhoz, először nézelődött egy picit, majd feltolta a szemüvegét a fejére és megkérdezte, hogy „Mégis miből készülnek ezek a csodák?”. Lelkesen válaszoltam, hogy betonból. „Betonból? Komolyan? Hát maga egy varázsló, fiatalember.” :) Azt hiszem, ez a kedvenc történetem, ami a CSAK Design-
hoz kapcsolódik.

 

Kosztercsi

 

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr4614670127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása