CSAK Történetek

8d777707960082c3a23708ca5a485d31_1.jpg

A CSAK Design alkotói nem csak remek emberek, de hihetelenül sikeresek is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy folyamatosan új kollekcióval rukkolnak elő, és a média is előszeretettel beszél róluk, vagy hívja meg őket a műsoraikba. 

Ezen zsenik közül válogatunk:

1. Új WEALL kollekció

Balogh Dóri, a WEALL márka megálmodója, és életre hívója, új őszi-téli kollekciót dobott piacra. Az új őszi-tèli kollekció a TALE fantázianevet kapta. Dóri kampánykèpei mesebeli hangulatot ès elvarázsolt álomszerű környezetet sejtetnek. Az embernek kedve támad tőle tenni egy hatalmas és meseszerű sétát a Nagyerdőn!

weall3.jpg

2. Gizusproduct a dehiren

A mi egyetlen Gizusunk remek interjút adott a dehir.hu-nak. A Gizusproduct márka megalkotója, nemcsak saját márkáját, de a CSAK Design vásár útját is egyengeti. A márka születésétől kezdve, az üveggyöngyök technikáján át a vásár jövőjéről is mesélt. A cikket ide kattintva olvashatjátok el. 

gizus_4.jpg

 

3. Meglepetésvendég a Ridikülben 

Az üvegékszerek királynője, Faludi Gabi, a Faludi G márka megalkotója volt a meglepetésvendég a Ridikül című női talkshowban. A műsorban a Reflektorfény mögött  volt a téma, amelyről 3 férfi, egy executive chef, egy kaszkadőr szakértő és egy retusőr mellé érkezett Gabi, aki nem csak a márka múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélt, de az is szóba került, hogy mi inspirálja őt. Az adást ide kattintva tudjátok megnézni, amiben 26 percnél jön Gabi!

42904361_1820512137998770_5151774771465158656_n.jpg

Van még bőven olyan dolog, amiről mesélhetnénk, de arról, majd a következő cikkben!

Addig is, itt a V. Csak Design Kiállítás és Vásár eseménye, illetve arra kérünk Benneteket csatlakozzatok a klubunkhoz, hogy a legfrisebb információkhoz jussatok, és hogy beszélgethessetek az alkotókkal, és a hozzátok hasonló rajongókkal!  

Találkozzunk november 25-én, és legyetek Ti is részesei, a következő CSAK történetnek! 

Kosztercsi

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr7814366391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása