Októberben is CSAK!

A CSAK Design Kiállítás és Vásár visszatér október 21-én, hogy újra meghódítsa Debrecent és környékét!

 

A Debreceni Egyetem Főépületében, a Díszudvarban jelennek meg újra Debrecen legdizájnosabb alkotói, érdekes gasztrovonalai, és az elmaradhatatlan workshopjai.

Immár második alkalommal a Főépületben, de összesen negyedik alkalommal jelentkezik a CSAK Design Kiállítás és Vásár. Az állandó kiállítók mellett új arcokra is számíthat a közönség, és nem hagyjuk finomság nélkül azokat sem, akik a dizájner cuccok nézegetése mellett szívesen falatoznának! Azok pedig, akik szeretnék maguk is kipróbálni valamelyik alkotó munkáját, hihetetlen izgalmas workshopokon vehetnek részt!

A nevekről hamarosan, addig is hangolódás gyanánt itt a Facebook esemény, illetve nyereményjáték! Játsszatok velünk, igazoljátok vissza az eseményt, és találkozzunk októberben IS!

4.jpg

Kosztercsi

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr3014281789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása