Megszólal a tervező - Üvegecscake
Szülinapi különkiadás
9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

 Ma Eszti válaszol, akinek Üvegecscake nevű vállalkozása felüdülést hoz mindenkinek, akinek bármilyen érzékenysége van, vagy egyszerűen csak diétázik. Finom, és egészséges! Kell ennél több?! 

 

Hogy mit is jelent számomra  a CSAK Design? 
Nehéz röviden összefoglalni. Egy éve áprilisban még nem vettem részt a vásáron, a júniusi volt az első CSAK Designom. Véletlenszerűen találtam rájuk. A Facebookon egy megosztott tartalom ugrott fel az áprilisi vásárról. Elkezdtem kicsit kutakodni és sikerült felvennem a kapcsolatot Gizussal. Ami elsőre feltűnt, hogy ők egy nagyon összeszokott csapat és rendkívül jól átgondolt és szervezett az, amit képviselnek. Megannyi vásáron részt vettem már, de egy sem tudta azt a szintet hozni mint a CSAK Design!  Rendkívül befogadóak és segítőkészek voltak, amiért nagyon hálás vagyok! Egy igazi kis designer család alakult ki az egy év alatt. :)
Számomra a CSAK Design egy biztos pont az életemben. Sok értékes, tehetséges embert ismerhettem, ismerhetek meg általa. Itt a vásárló és az alkotó között személyes kapcsolat szövődik! Minden egyes megvásárolt termékkel az alkotókból is hazavisznek egy darabot a vásárlók.

Mi motivál vásárról vásárra?

 A motiváció egy nagyon fontos, ha nem az egyik legfontosabb dolog egy alkotó életében. Ugyan is ha nincs motiváció, nincs megújulás sem. Engem teljes mértékben a vásárlóim motiválnak. A CSAK lehetővé tette hogy elérjem azt a célközönséget, akiknek igazán szólnak a termékek. Vásárról vásárra érkeznek a pozitív visszaigazolások és visszatérő vásárlók. Nagyon sokan jönnek oda hozzám egy-egy személyes problémával, amire minden esetben próbálok megoldást találni, és olyan terméket ajánlani, ami számára a legmegfelelőbb. A megnövekedett igények is hozzájárulnak ahhoz, hogy motivált legyek és újra és újra megújuljak én is, és a termékeim is.
53672035_791000427959981_5396281628924313600_n.jpg
Mi volt a kedvenc pillanatod?
A kedvenc pillanataim egyike, amikor a vásárra látogatókkal személyes kapcsolatot tudok kialakítani. Ilyenkor hosszasan elbeszélgetünk szakmai és kevésbé szakmai dolgokról. Ezekből én is nagyon sokat tanulok és tapasztalok. Másik nagy kedvencem a karácsonyi vásár utáni közös fotózkodás volt. Ehhez hasonlót minden vásár után be lehetne iktatni. :)
Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr7214703224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása