A három kívánság

Ha három kívánságom lehetne, az egyik biztosan az lenne, hogy legyen újra CSAK Design Kiállítás és Vásár! Azt hiszem erre szokták mondani, hogy "Minden vágyam így teljesüljön!".

 img_2652.jpg

Az alkotók közös képe

A Debreceni Egyetem Díszudvara tökéletes helyszínként szolgált a harmadik CSAK Designnak. A Karneváli Hét programjának eleme, újabb alkotókkal bővülve várta az érdeklődőket. A Díszudvar jobb oldaláról indulva Gizusproduct kerámiái és lámpagyöngyei fogadták a vásárra érkezőket. Gizus újdonsága, a retro festőhengerrel készült tálcái egyből megnyerték a látogatókat.

gizus2_1.jpg

gizus_2.jpg


A szomszédjában Maminvent újrahasznosított ékszerei, és megmentett anyagból készült, illetve bőrből hasított táskái nemcsak a szemnek, hanem a léleknek is jót tesznek- feltéve, ha a kedves vásárló ezek bármelyikével távozik.

maminvent_1.jpg

maminvent2.jpg

Soós Dóri csodaszép kollekciói voltak a jobb sarokban, aminek különlegessége, hogy nem csak nőknek, a kisgyerekeknek is lehet egy csodaszép, egyedi WEALL ruhája. De ha valaki, csak egy kisebb befektetést tenne, vihet többfunkciós kendőt, vagy akár egy egyszerű, de mégis nagyszerű övet.

weall2.jpg

weall_1.jpg

 

Faludi G egyéb elfoglaltsága miatt sajnos nem tudott jelen lenni, de ez nem jelentette azt, hogy kedvesség nélkül hagyta volna a vevőit! A mai és a holnapi nap folyamán, aki a webshopban vásárol, és használja a faludigkarneval2018 kódot, 20% kedvezményt kaphat a termékekből!

faludig_1.jpg

Egy új kiállító Koaan, a szárnyalást megfogó kollekciója fehér és kék színekben elérhető, csodaszép pávatollakkal díszített ruhadarabok. Emellett könnyen moshatóak, és nagyon jó az anyaguk. Minden korosztálynak ajánlott.

koaan_1.jpg

koaan3.jpg

ByAt betonékszerei az egyediség, és a különlegesség címszavakat hordozza magával. Termékei nem nehezek, nem törnek, de egy biztos: megismételhetetlen darabok.

byat_1.jpg

A Tündérségek standja maga a meseország. Kedves, kézzel varrt figuráik nemcsak a kicsiknek, de a nagyobbaknak is tökéletes ajándék lehet!

tundersegek_1.jpg

A vásár grafikusa, Gabillustrator a mostani vásárra különlegességekkel is készült: a kis róka motívuma ezúttal pólókon, vászontáskákon, hűtőmágneseken, sőt még kis ékszeres dobozokon is visszaköszönt.

baracsi.jpg

baracsi2.jpg

Mellette a szintén újdonsággal készülő Csajbók Márti, selyemfestő, aki ezúttal egy úgynevezett ecoprint technikával készült kollekcióval érkezett: kendők, párnák, táskák, nesszeszerek, telefontokok, és karpántok is várták az érdeklődőket.  

csajbokmarti.jpg

A szomszédjában férje, Csajbók Zoltán, és a Heverde babzsákjai terültek el, felajánlva a vásáron sétálóknak a pihenést, és természetesen a vásárlást. A nyári mintákkal megvarrt babzsákfotelek rengeteg embert vonzottak – ha más nem, csak egy próbára.

heverde_1.jpg

A Peony szójagyertyái még csak most mutatkoztak be a vásáron. A különböző illatú, környezetbarát gyertyákért hatalmas volt az érdeklődés. Mert ki ne akarna egyszerre jó illatot a lakásában, és közben óvni a környezetét?!

peony_1.jpg

Mellette Mininatura horgolt kisbaba kellékei és 100% oganikusból készült babaruhái sorakoznak fel. Az egyszerű tárolótól, a játékos medúzáig minden megtalálható volt itt.

mininatura_2.jpg

PaNNi VeSSeY vendégalkotóként volt jelen ezen a vásáron, akinek drót és fonal keverék ékszerei nem csak mutatósak, de könnyűek is, és ami a legfontosabb, egyáltalán nem irritálják a bőrt!

panny.jpg

A Díszudvar közepén a Shumlee egyedi baba ruhái, és játékai bármilyen gyerekszobát feldobhatnak.

shumlee.jpg

A vásárlói visszajelzésekre hagyatkozva a szervezők megerősítették a gasztronómiai vonalat, így a vásárra látogatók megkóstolhatták a Borháló különböző, magyar borait és pezsgőit, és ebédelhettek egy jót a Wok to Box kitelepült asztalánál.

gasztro.jpg

Kicsiknek és nagyoknak tökéletes programot kínált a nézelődés mellett a két workshop: A TengerCake Desszertsuli segítségével cukorvirágokat lehetett gyúrni, a Sokszínvirág Zenekar pedig hangszersimogatással, és énekkóstolóval várta a zene és a hangszerek iránt érdeklődőket.  

tegercake.jpg

A CSAK Design harmadjára is elhozta Debrecenbe a hamisítatlan, igazi designt. Nem kell aggódni, itt nem állunk meg! A következő vásár infóiért nyomj egy like-ot Facebook oldalunkra, vagy kövess minket Instagramon.

 

Kosztercsi

 

U.I.: Az alkotók neveire kattintva megtaláljátok azok elérhetőségét!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr7814189853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása