Megszólal a tervező - Sacal
Szülinapi különkiadás

9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

 Ma a Sacal márka tervezője, Anetta válaszol, akinek csoda táskái az egész világot bejárják.

 

Mit jelent Neked a CSAK Design?

A CSAK Design számomra az értéket képviseli.  A halmozás és a mértéktelen vásárlás a fogyasztói társadalom fő jellemzője. Az én életemben fontos szerepet játszik, hogy mértéktartó, igényes emberekkel vegyem körül magam. Nekem a CSAK Design ezt a szellemiséget képviseli.

Mi motivál vásárról vásárra?

Habár még csak egyszer voltam a CSAK Design-on, nagyon készülök, hogy meg tudjam mutatni mindazt, aminek a SACAL-t elképzelem, mert számomra mindez több, mint egy "táskagyár". Szeretnék a termékekbe felelősséget, tudatosságot is vinni. Ezért vagyok nagyon boldog, hogy januártól sikerült a Pinatex-et gyártó céggel kapcsolatba kerülnöm, akik ananászlevélből készítenek fenntartható textilt. Az áprilisi vásárra már Pinatexből készült termékekkel készülök. 

p1130242.jpg

 

Mi volt a kedvenc pillanatod?

Most egyenlőre az a pillanat, amikor IGEN-t mondtatok a SACAL-ra. Köszönöm!

 

Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr3114675115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása