CSAK Történetek

8d777707960082c3a23708ca5a485d31.jpg

A CSAK Design alkotói nem csak remek emberek, de hihetelenül sikeresek is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy folyamatosan új kollekcióval rukkolnak elő, és a média is előszeretettel hívja meg őket a műsoraikba.

Ezen zsenik közül válogatunk a héten:

1. Maminvent és Jakupcsek

Kopócs Évit a visszatérő műsorvezető invitálta meg a műsorába, ahol „A pénz boldogít?” témában beszélgettek Fa Kinga pénzügyi blogger, Marjai Judit fotós, és Zolnay Judit, a MetLife biztosító vezérigazgatója társaságában. Amint adásba kerül, azt is közöljük!

 

1.jpg

1a.jpg

 

2. Új kollekció Heverde háza táján

A Heverde a CSAK Design ügyeletes pihentetői, ugyanis szuper kényelmes, és gigatrendi babzsákjaiban a vásár bármely pontján remek ötlet helyet foglalni. A nyári citrusos, és nagyon színes kollekció után, most egy főleg leveleket, és őszi, meleg színeket, illetve különleges mintákat vonultat fel az őszi CSAK közönség számára, kifejezett figyelemmel a gyerekekre, és az éppen aktuális trendekre.

 

img_2370_jav-1600.jpg

img_2419_jav-1600.jpg

 3. ByAt on the air!

Nem kell megijedni, kedvenc betonnal dolgozó művészünk nem repül el sehova, „csupán” egy rádió műsor vendége lesz, a Campus Rádiónál, amit, hogyha szombaton ( 10.13.) 10 és 11 között hallgatjátok a frekvenciát, Ti is könnyen elcsíphettek.

 

1b.jpg

 

Van még bőven olyan dolog, amiről mesélhetnénk, de arról, majd a következő cikkben!

Addig is, itt a IV. Csak Design Kiállítás és Vásár eseménye, illetve a nyereményjátékunk is! 

Találkozzunk 21-én, és legyetek Ti is részesei, a következő CSAK történetnek!

Kosztercsi

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr114295549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása