Megszólal a tervező - Tündérségek
Szülinapi különkiadás
9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

A mai napon a Tündérségek tervezője, Nagyváradi Tünde válaszol, akinek babái, és játékai nemcsak a gyerek életébe hoz varászlatot. 

Mit jelent neked a CSAK Design?

A CSAK Design mérföldkőnek számít a Tündérségek brand fejlődésében. Segítségével a nagyobb nyilvánosság előtt is bemutathattam a termékeimet. Külön örömmel tölt el, hogy az első pillanattól kezdve részese lehetek ennek a nagyszerű kezdeményezésnek. A vásár lehetőséget biztosít arra, hogy személyesen találkozzak a vevőkkel, akik sok esetben inspirálnak és új ötletet adnak Nekem.

Mi motivál vásárról vásárra?  

Boldogsággal tölt el, ha láthatom a gyerekek örömét, amikor megkapják a kiválasztott játékot. 
A vásár után a pozitív visszajelzések és a szülők által küldött fotók szintén motiválnak.
kep.jpg

Mi volt a kedvenc pillanatod?  

Egy év történéseiből nehéz kiragadni egy pillanatot, ami a kedvencem. Szinte minden vásárban van emlékezetes pillanat, ami mosolyt csal az arcomra. Például mikor egy kislánynak a szülők a kiszemelt unikornist titokban megvették Mikulásra. Úgy kellett elvennem a figurát a standról és becsomagolnom, hogy a kislány ezt ne vegye észre. Vagy említhetném akár azt a külföldi hallgatót is, aki a vásárlást követően videóhívásban mutatta meg ismerőseinek a frissen szerzett zsákmányt.
Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr7314717455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása