Megszólal a fotós - Huszti Kitti
Szülinapi különkiadás

9.jpg

Hinnétek, hogy áprilisban már egy éves lesz a CSAK Design? Mi is értetlenkedve állunk, ugyanis, mintha tegnap lett volna, hogy a Déri Múzeumban, kissé félszegen belekezdtünk ebbe az egészbe. És lám, mi lett belőle!

A szülinapon felbuzdulva, és felkészülve rá egy hónapon keresztül, minden nap megszólaltatunk egy tervezőt. 

 A vásár elején Huszti Kitti fotózott Minket, és képei vásárról vásárra megmelengették a szívünket. Ő most egy saját projekt miatt kicsit háttérbe szorult, de mivel ő is része az egy éves történetünknek, így Ő válaszol ma...

 

Mit jelent számodra a CSAK Design?

 A CSAK Design nekem egy olyan helyet és embereket jelent, ahol színvonalas márkák vonulnak fel, és ahol szenvedélyes helyi Alkotók vannak. Bár külön-külön másak a termékeik, de mégis egy nagy egészként pulzál folyamatosan, vásárról-vásárra, mint egy nagycsalád. Ezért is gondolom azt, hogy alkalmas arra, hogy megszólítsa az egyént és a családosokat is. Szenzációs!

Mi motivál vásárról vásárra? 

Természetesen az Alkotók motiválnak, akik egytől-egyig innovatívak maximálisan. Szuper látni azt a sok minőségi terméket. Egy hatalmas színtenger, ami szemet gyönyörködtető. Nem szabad kihagyni!

 huszti_kitti.jpg

Mi volt a kedvenc pillanatod?

A kedvenc pillanatom a legelső CSAK Design Vásáron történt meg, amikor is az Alkotók éppen serényen pakolgatták az asztalukat. Mivel fotózással foglalkozom, így volt időm megfigyelni Mindenkit, olyan fantasztikus volt látni az izgalomban lévő arcokat. Ahogy bontakoztak ki az asztalok, igazgatták a becses műremekeket, hogy „így jó vagy talán így?”. Ebben a koncentrált körforgásban több alkotónál megjelent az általam készített fotók; róluk, az alkotásukról….fenomenális érzés volt! 

Kosztercsi

Csatlakozz a Facebook klubunkhoz itt: klub

És igazold vissza a szülinapi eseményünket itt: esemény

Ja és itt az instánk: insta

 

A kép magánarchívumból való.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr7814703342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

süti beállítások módosítása